Deel je ervaring met autodelen

Responsive image

Ben je enthousiast over autodelen of juist niet? Vind je het leuk om je ervaring met autodelen te delen? Wij plaatsen je kennis en ervaring graag op onze site. Zo kun jij het autodelen en de deeleconomie stimuleren!

Je inbreng kan een korte referentie zijn voor één of meer van de aanbieders of een uitgebreider artikel of blog. Heb je hier interesse in, neem dan contact op met Geert-Jan Persoon via geert@ritjeweg.nl.

De ervaring van: Janine

Mijn eerste ervaring met Greenwheels was erg positief! Ik heb enige tijd geleden mijn auto de deur uit gedaan, omdat ik hem te weinig gebruikte. In ‘de grote stad’ gaat alles nou eenmaal sneller met de fiets!

Toen ik toch even een auto nodig had om laminaat te halen bij een bouwmarkt, besloot ik om Greenwheels te proberen. Ik bestelde een pas en deze lag binnen een paar dagen op de mat. Ik kon online meteen een auto bij me om de hoek reserveren, ontzettend handig! Het openen en vooral het starten van de auto met een dashboardkastje was even een puzzel, maar GreenWheels geeft duidelijke instructies en ik was al snel op weg. Als ik weer een auto nodig heb, is GreenWheels zeker mijn eerste keuze!

Ook Autodelen Proberen?