Stapp.in: kosten en informatie

Stapp.in verhuurt deelauto's aan particulieren en bedrijven die af en toe een auto nodig hebben. Het registreren, reserveren en openen van de auto's gaat eenvoudig met een app op je mobiel. Stapp.in is vergelijkbaar met Greenwheels en ConnectCar, omdat ook hier de auto's in het bezit zijn van de organisatie. Stapp.in onderscheidt zich van deze partijen door samen te werken met lokale partners in een franchise formule. Daarnaast is de structuur van de tarieven anders.

Autobedrijf Brandsen is in 2014 gestart met Stapp.in, omdat de trend ‘van bezit naar gebruik’ zich steeds verder voortzet. Stapp.in heeft in Nederland vooralsnog auto's in Barneveld, Veenendaal en Almere. Het aantal gemeenten met deelauto's van Stapp.in gaat naar verwachting snel uitgebreid worden.Kosten Stapp.in

Een volledig overzicht van de kosten van Stapp.in vind je in de onderstaande tabellen. De eerste tabel geeft het overzicht van een stadsauto, de tweede van de overige kosten.
In de basis bestaan de kosten uit maandelijkse abonnementskosten, een tarief per uur en een tarief per extra kilometer.

Stapp.in: prijs voor huur stadsauto

Stapp.in stadsauto Prijs
Kosten per maand 12,50
Per uur (overdag) 7,-
Per uur (nacht) 7,-
Per kilometer (eerste 15 km per uur incl. uurprijs) 0,25
Brandstof per kilometer inclusief
Dagtarief (incl. 105 km) 49,-
Weektarief 343,-
Starttarief Geen

Stapp.in: overige kosten

Overige kosten Tarieven
Startbundel 70,-
Aanschaf kaart 0,- (Openen gaat via een App)
Registratiekosten 0,-
Eigen risico 250,-

Stapp.in bijzonderheden

Stapp.in verschilt met de andere aanbieders doordat Stapp.in werkt met credits. Elke credit staat gelijk aan 7,- euro. Om een auto te huren moet een huurder nog minimaal 5 credits op zijn / haar account hebben staan.

Voor meer informatie, zie Stapp.in.

Stappin prijzen auto huren

Begin vandaag nog met autodelen!